Vols saber la teva posició?

A continuació podeu consultar els resultats del 51è Cros Internacional de Catalunya, Ciutat de Granollers. En cas de detectar errors, poseu-vos en contacte amb l'organització enviant un correu electrònic a secretari.tecnic@cagranollers.com.

RESULTATS

51è CROS INTERNACIONAL DE CATALUNYA

Aquest diumenge 3 de desembre s'ha disputat el cros Ciutat de Granollers. La capital Vallesana ha acollit, un any més, una de les curses referents al calendari de camp a través.

Inscripcions

Les inscripcions hauran de fer-les els clubs a través de la intranet. Finalitzarà el termini d’admissió a les 19 hores del dia 29 de novembre de 2017.

INTRANET

Escolars

Els atletes en edat escolar, que no disposin de llicència federativa, podran fer les seves inscripcions emplenant el següent document excel i adreçant-lo per correu electrònic a secretari.tecnic@cagranollers.com.

EXCEL

PAGAMENT

El cost de les inscripcions és de 3 € per atleta. Caldrà fer ingrés bancari al número de compte del BBVA: ES56-0182-8679-71-0200082862. El comprovant bancari amb el nom del Club s’enviarà a l’organitzador per correu electrònic.

IMPORTANT

No s’acceptaran canvis de noms el dia de la cursa. Tota inscripció posterior al dia de tancament serà admesa si l’organització ho creu convenient i tindrà un recàrrec de 5 euros.

DORSALS

El lliurament de dorsals i xips es farà fins 1 hora abans de l’inici de la prova a la secretaria muntada a aquests efectes al mateix circuit del Cros.

ATENCIÓ!

No serà vàlid l’ús de xip groc per a cap atleta. Per a totes les curses l’organització facilitarà xip blanc.
Per a més informació, podeu adreçar-vos a: secretari.tecnic@cagranollers.com.

GP CATALÀ DE CROS

Cursa puntuable pel Gran Premi Català de Cros.


Classificació

PATROCINADORS

Amb el suport de la Federació Catalana d’Atletisme, l'Ajuntament de Granollers, Obra social "La Caixa", EsportCAT, CocaCola, Canon, Hotel Granollers i el9nou.Contacta'ns

Club Atlètic Granollers
C/ Camp de les Moreres, 22
08401 Granollers
T: 93 870 52 83
M: cag@cagranollers.com

Xarxes Socials

Vols col·laborar?

Apunta't

Omple el següent FORMULARI si vols formar part de l'organització del 51è Cros Internacional de Granollers.

MOLTES GRÀCIES!

Sense l'ajuda dels nostres socis, atletes, famílies de l'escola d'atletisme i simpatitzants no serien possibles tots els esdeveniments i competicions que organitzem.

Sobre Nosaltres

El Club Atlètic Granollers va ser fundat l'any 1932. Comptem amb més de 300 atletes federats en diferents grups d'entrenament: fons i mig-fons, velocitat i tanques, llançaments i salts.

També tenim l'escola d'atletisme la qual és el cor del Club, d'on surten les noves promeses blanc i blaves que pugen molt fort en totes les especialitats d'aquest esport que tant ens estimem.